MONIPUOLISIA TYÖMAHDOLLISUUKSIA ERI ELÄMÄNTILANTEISIIN

Älä jää hankeen makaamaan, vaan tule meille töihin! Contio on työpaikkojen hunajapurkki Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla.

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Kauttamme työllistyt niin vakituiseen työhön kuin keikkatöihinkin. Ammatistasi ja tilanteestasi riippumatta autamme löytämään sinulle sopivan työn.

Määräaikaisen työn päättyessä pyrimme aina löytämään sinulle jatkoa, ja jos kiikarissasi on vakituinen työ, autamme sinua sen saavuttamisessa. Työntekijänämme saat hyvät edut, ja tarjoamme lisäksi neuvontaa sekä ohjausta työsuhteesi eri vaiheissa.

TÄLLAISTA MEILLÄ ON TYÖSKENNELLÄ

Reilu palkka

Neuvottelemme puolestasi tyypillisesti aina työehtosopimusta paremman palkan.

Työterveys

Olet koko työsuhteen ajan oikeutettu yksityiseen työterveyshuoltoon.

Asianmukaiset varusteet

Saat tarvittavat työvaatteet ja muut varusteet jopa suoraan työntekopaikallesi.

Koulutukset

Tarjoamme kussakin työssä tarvittavan pätevyyskoulutuksen.

TÖIHIN JO TÄLLÄ VIIKOLLA? VARAA ÄKKILÄHTÖ TYÖMAALLE!

Haemme joka päivä joukkoomme sekä innokkaita oppijoita että jo kokeneita konkareita. Olemme ripeitä toimijoita ja tarjoamme nopeallakin aikataululla monipuolisia sekä joustavia työmahdollisuuksia eri elämäntilanteisiin. Määräaikaisen työn päättyessä pyrimme löytämään sinulle jatkoa – jos kiikarissa on vakituinen työ, autamme sinua sen saavuttamisessa! Monet ovatkin vakinaistettu suoraan asiakkaalle jo lyhyen ajan jälkeen.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja täytä hakulomakkeemme niin olemme sinuun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit myös soittaa suoraan meille!